Sve zainteresirane urednike/ce, novinare/ke lokalnih medija, novinare/ke pojedince i građane/ke novinare pozivamo da sudjeluju na edukaciji na teme: – Određivanje potreba i uočavanje problema zajednice; istraživanje na terenu, prikupljanje relevantnih i zvaničnih podataka, obrada prikupljenih informacija, prezentacija rezultata javnosti; – Istraživačko novinarstvo.

Edukacija će biti održana u Livnu, u sali za sastanke PTC „Forum“, u utorak 30.04.2024. godine s početkom u 11:00 sati, također, edukacija je namijenjena svim zainteresiranim s područja HBŽ/K10, ŽZH/K8 i HNŽ/K7 ali i šire.

Predavač/trener je Amarildo Gutić, novinar online magazina Žurnal s bogatim iskustvom rada u medijima, poseban naglasak stavlja na teme korupcije i organiziranog kriminala te je dobitnik četiri nagrade Europske unije za istraživačko novinarstvo i dvije nagrade Društva novinara BiH u kategoriji TV novinarstva.

Svim sudionicima osigurani su troškovi prijevoza, osvježenje i ručak, a Vaše sudjelovanje potvrdite Centru za građansku suradnju najkasnije do 29.04.2024. putem e-maila: cgs-li@tel.net.ba ili na broj telefona 034 202 770.

Projekt „Promoviranje participacije građana u lokalnoj upravi“ podržava Nacionalna zaklada za demokraciju (NED). 

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *