Centar za građansku suradnju iz Livna (CGS) implementira projekt „Participacija građana u lokalnoj upravi„ i poziva zainteresirane lokalne organizacije civilnog društva (neprofitne udruge / udruženja ili neprofitne udruge/udruženja s jednim ili više medija kao partneri) na području općina Bosansko Grahovo, Drvar, Livno, Tomislavgrad, Kupres, Glamoč, Grude, Ljubuški, Posušje, Široki Brijeg, Čapljina i Stolac da podnesu aplikaciju za dodjelu grantova za provedbu projekata bitnih za stanovnike i/ili korisnike organizacije. Također se mogu prijaviti organizacije civilnog društva iz ostalih gradova/općina Bosne i Hercegovine, ali implementaciju projekta provode u gore navedenim gradovima/općinama (jednom gradu/općini ili više njih). Aktivnost podržava Nacionalna zaklada za demokraciju / National Endowment for Democracy (NED). Organizacije civilnog društva sa sjedištem izvan navedenih općina/gradova, mogu aplicirati ukoliko će projekti biti realizirani u navedenim općinama.

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja, 01.06.2023. godine do 07.07.2023. godine.

Poziv za konkretnu podršku će biti objavljen na lokalnim medijima, web stranicama CGS, izravno upućen lokalnim organizacijama i općinskim web stranicama, gdje je to moguće.

Aktivnosti odabranih projekata NVO trebaju biti završene do 15.11.2023. godine.

Aplikacijski obrazac sa budžetom/proračunom i detaljnije informacije o dodjeli grantova dostavljaju se uz ovaj poziv a dostupni su u CGS-u.

Sva pitanja koja se tiču ovoga poziva za projekte trebaju biti dostavljena na e-mail: Asmir Orman – cgs-li@tel.net.ba ili na telefon/faks: 034 202 770.

Kompletan Javni poziv i Aplikacijski obrazac možete pronaći ovdje:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *