Centar za građansku suradnju iz Livna u okviru projekta „Promicanje sudjelovanja građana u lokalnoj upravi“ organizira sastanak i razgovor s građanima i građankama Čapljine i Stoca, kao i sa predstavnicima organizacija civilnog društva/nevladinim organizacijama/udrugama i predstavnicima mjesnih zajednica.

Sastanak u Čapljini će se održati u četvrtak, 30.6.2022. godine u Motelu Park (Karaotok bb, Park prirode Hutovo Blato) s početkom u 10 sati.

Sastanak u Stocu će se održati u prostorijama Gradskog orkestra Stolac (Kneza Domagoja 22 – Šarića kuća) u četvrtak 30.6.2022. godine s početkom u 13 sati.

Teme sastanaka su: „Suradnja građana/ki, udruga, mjesnih zajednica i općinske/gradske uprave“, „Uspostavljanje/Rad mjesnih zajednica“,prezentacija aktivnosti i Javnog poziva za dodjelu grantova za projekte nevladinih organizacija/udruga koji CGS raspisuje u okviru projekta.

Pozivamo sve zainteresirane građane te predstavnike, članove udruga i mjesnih zajednica da nam se pridruže na sastancima u Čapljini i Stocu!

Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem e-maila: cgs-li@tel.net.ba ili na broj telefona 034/202-770.

Aktivnost se provodi uz podršku Nacionalne zaklade za demokraciju (NED) iz Washingtona.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *