Livno, 16. septembra 2020. godine – Centar za građansku suradnju Livno (CGS) i Mreža za izgradnju mira, u partnerstvu sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) u Bosni i Hercegovini pozivaju vas da prisustvujete pokretanju programa Snaga lokalnog, srijeda, 16. septembra, u hotelu B&M Livno, Gospodarska zona Jug bb u 13:00 h.

Događaj će označiti početak petogodišnjeg USAID-ovog programa Snaga lokalnog osmišljenog da poboljša kapacitete lokalnih zajednica i organizacija širom zemlje, formalnih i neformalnih grupa i pojedinaca kako bi im pomogao da samostalno definiraju, predlažu i implementiraju rješenja za razvojne izazove u BiH.

Ključni govornici na događaju su Nancy J. Eslick, direktorica Misije USAID-a u Bosni i Hercegovini i Zulka Baljak, izvršna direktorica Centra za građansku suradnju Livno. Pored Centra za građansku suradnjuLivno i Mreže za izgradnju miradogađaju će prisustvovati i drugi USAID-ovi partneri u okviru programaSnaga lokalnog: Institut za razvoj mladih KULT, Fondacija tuzlanske zajednice i Fondacija Mozaik.

Za medije izvan Livna bit će omogućeno online praćenje događaja na linku: FB event “Snagalokalnog”.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *