Debata kandidata za načelnika općine Bosansko Grahovo provedena je u okviru projekta „Promicanje sudjelovanja građana u lokalnoj upravi“.

Na debati su sudjelovala oba kandidata za načelnika: Smiljka Radlović, nezavisna kandidatkinja i Petar Malinović ispred SNSD-a.

Predizborni sastanak je održan u prostorijama Udruženja građanki „Grahovo“ u organizaciji Centra za građansku suradnju.

Svi građane i građanke Bosanskog Grahova su bili pozvani da sudjeluju na ovom sastanku i da direktno postave pitanja kandidatima/budućem načelniku/ci ove općine. Stanovnici Grahova su pokazali veliki interes za debatu kroz pitanja koja su dostavili unaprijed organizatoru ali, također, i kroz sudjelovanje na debati te postavljanje pitanja uživo te razmjenu mišljenja.

Audio snimku debate između kandidata za načelnika Bosanskog Grahova možete poslušati na linku: https://drive.google.com/file/d/19IZqxwI54als2BnvfEF3pJxqilyeUqMO/view?usp=sharing

Oba kandidata su tijekom debate iznijela svoje planove za unaprjeđenje kvalitete života svih stanovnika Bosanskog Grahova te su predstavili svoje političke programe, planove i ciljeve za buduće djelovanje te ukoliko budu izabrani na predstojećim izborima.  

Provedbu projekta podržava Nacionalna zaklada za demokraciju (NED).

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *